Veelgestelde vragen

Werken, leren en inspireren

Nee, RTHA heeft geen eigen onderwijsinstelling. Er is wel een nauwe samenwerking met het Albeda Rotterdam The Hague Airport College op de Lutonbaan. Deze school is gevestigd op het luchthaventerrein en biedt drie luchtvaart gerelateerde opleidingen aan, zoals luchtvaartdienstverlener en luchtvaartbeveiliger. RTHA is een plek waar studenten praktijkervaring op kunnen doen door middel van een stage.

We zijn heel breed als bedrijf. Bij ons kun je vakken leren in marketing, financiƫn, communicatie. Als beveiliger of als luchthavendienstverlener. We hebben veel stageplekken. Maar werken ook nauw samen in het onderwijs, zoals het Albeda Rotterdam The Hague Airport College. Er zijn het hele jar door stageplekken op RTHA. De theorie krijg je op school, maar de praktijkervaring dus op de luchthaven. Denk dan aan de vakken op het Albeda als luchtvaartdienstverlener, in marketing, luchtvaartbeveiliger of facilitair dienstverlener. Bekijk de website van het Albeda over wat je precies kunt leren op RTHA.

Daarnaast zijn er elk half jaar stagemogelijkheden voor communicatie, HR, Marketing, Customer Experience, Airside Operations, Security safety & support, Innovatie en duurzaamheid. De stagemogelijkheden staan in het voorjaar en het najaar op deze site voor stageplekken vanaf 1 september en vanaf 1 februari.

Onze vacatures zijn terug te vinden via: https://www.werkenoprotterdamthehagueairport.nl/. Wil je stage lopen? Op deze site zijn regelmatig stageplekken te vinden. Hou de site dus regelmatig in de gaten. Neem contact op met de afdeling Human Resources voor meer informatie over de stageplekken: stage@rtha.com.

In samenwerking met o.a. de Hoge Hotelschool The Hague en het bedrijf Echt Waarmaken heeft RTHA een gastvrijheidsprogramma ontwikkeld genaamd: Certified Smile. Alle (nieuwe) medewerkers doorlopen dit traject en ontvangen hier ook een certificaat voor. Andere onderdelen van Certified Smile zijn: een kijkje achter de schermen, workshops en diverse hospitality trainingen. Op deze manier wil RTHA medewerkers blijven inspireren en motiveren om passagiers de ultieme beleving te bieden.

De voornaamste taak van een floorwalkers is om alle passagiers en bezoekers zo gastvrij en efficiƫnt mogelijk op weg te helpen in de terminal. Vooral nu de manier van reizen zo erg is veranderd, ervaren passagiers de aanwezigheid van floorwalkers als zeer prettig. Met alle stress die een reis met zich mee kan brengen is het van essentieel belang dat een passagier op de juiste momenten kan worden gerustgesteld en op weg geholpen kan worden. Floorwalkers gaan bij ons aan het werk via het Albeda College.

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
Contact opnemen