De tijd vliegt…

Als grondsteward(ess)

Als je werkt als grondsteward(ess) op Rotterdam The Hague Airport vliegt de tijd, omdat het in deze baan bijna voelt alsof je zelf op reis gaat. De leuke gesprekken met passagiers, alles goed en snel regelen en het plezier met je collega’s. Jouw werk op onze luchthaven is echt mensenwerk, met blije gezichten als doel. Je werkt bij ons zowel aan ‘landside’ (inchecken van passagiers en bagage) als aan ‘airside’ (het boardingproces aan de gate). Aan afwisseling in je werk heb je op een kleinere luchthaven zeker geen gebrek. En ook over de nodige gezelligheid hoef jij je geen zorgen te maken: je hebt heel veel collega’s waar je mee samenwerkt, ook buiten je eigen ‘passage’ team.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Wat je kunt verwachten

  • Een baan waarin je het andere mensen naar de zin kan maken
  • Je blijft op Nederlandse (Rotterdamse) grond; je vliegt niet mee met de passagiers (maar helpt hen wel fijn op weg)
  • Toegankelijke, relaxte, gastvrije en betrokken collega’s
  • Korte lijntjes en samen dingen voor elkaar krijgen
  • Een goed startsalaris
  • Veel ruimte voor ontwikkeling; je krijgt van ons een 3-weekse (basis)training
  • Een goede reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Wat je gaat doen

Jouw werkgever wordt

Aviapartner is op de luchthaven de partij die de ‘afhandeling’ verzorgt. Van het inchecken aan de balie tot aan het boardingsproces regelt Aviapartner. 365 dagen per jaar. Als één van de grootste afhandelaars (internationaal actief op 37 luchthavens) heeft Aviapartner volop mogelijkheden te bieden aan haar medewerkers. Sluit je graag als grondsteward(ess) aan bij ons superleuke team? Meld je snel bij Aviapartner en houd deze site in de gaten voor toekomstige vacatures.

Wat je kunt verwachten

“De tijd vliegt voor mij op Rotterdam The Hague Airport, omdat mijn collega’s ook mijn vriendinnen zijn geworden. Plezier in het werk maakt perfectie in het werk. Het helpen van de passagiers die op vakantie of op een andere reis gaan is altijd leuk en gezellig.” – Cienavieve, Grondstewardess bij Aviapartner op RTHA.

Solliciteren & contact

Lijk het je wel wat om als grondsteward(ess) op de luchthaven te gaan werken? Dan kun je terecht bij Aviapartner! Op de website van Aviaparter vind je de vacatures. Na uitgebreide een veiligheidsscreening en de aanvraag van je luchthavenpas, kun je meteen beginnen met onze basistraining.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in de toekomst? Neem dan contact op met ons Recruitment team via vacature.nl@aviapartner.aero of bel via ons algemene HR nummer 06 – 137 76 910.