Certified Smile

Welkom bij Certified Smile!

Wist je dat Rotterdam The Hague Airport een eigen academy heeft? Namelijk Certified Smile! In deze academy staat de ervaring van onze passagiers centraal. Samen willen we de meest gastvrije luchthaven van Nederland zijn. Als luchthaven collega speel jij hierin een hele belangrijke rol. Daarom mag jij deelnemen aan verschillende workshops, evenementen, borrels en ronde tafel gesprekken. Hier vind je alle informatie en kan jij je aanmelden.

Het geven van een onderscheidende beleving aan alle passagiers van RTHA is een strategisch doel van de luchthaven. Zo blijven we de favoriete luchthaven van de regio. Sinds 2010 speelt Certified Smile hier een belangrijke rol in. Met events in het verleden in De Kuip, Theater, Walhalla en Het Groothandelsgebouw brengen we elk jaar alle luchthaven collega’s samen en werken we steeds aan dit doel. Met de onderzoeken naar klanttevredenheid zoals de smileyzuilen in de terminal en het belevingsonderzoek zijn we altijd op zoek naar verbetering. Samen met RTHA, Aviapartner, CTSN, EW, HMS, AKO en Capi hebben we de service op de luchthaven naar een hoger niveau getild, maar we zijn er nog niet! Samen werken we aan onze kernwaardes!

Workshops Certified Smile

Workshop 1. De tijd vliegt

Werken op een luchthaven is enorm leuk en is altijd anders! We werken iedere dag hard om een positief effect te hebben op de beleving van onze passagiers en medewerkers. In deze workshop leggen we een belangrijke basis voor jouw werkplezier. Aan de hand van verschillende actieve werkvormen werken we aan de verschillende thema’s.

Workshop 2. Op RTHA safari!

We gaan op ontdekkingstocht over de luchthaven en kruipen in de huid van de passagier. Tijdens deze safari gaan we op zoek naar de emotie en beleving van de verschillende passagiers van RTHA. Hoe goed ken jij de passagier al? We gaan ontdekken, observeren en verhalen met elkaar delen en zo leren we elkaar steeds een beetje beter kennen én begrijpen!

Workshop 3. Eén team, één missie

Geen dag is hetzelfde! Iedere medewerker heeft zijn eigen taak en samen hebben we hetzelfde doel. Door samen te werken zorgen we voor een unieke passagiersbeleving. In deze workshop staat samenwerken centraal. We werken met echte situaties waarbij samenwerking noodzakelijk is. Lukt het jullie om de opdracht te vervullen?

Summer Thank You Party


Elk jaar sluiten we in het najaar het zomerseizoen gezamenlijk af. De datum en de locatie worden in de zomer bekend. Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze evenementen? Je kunt je aanmelden via de nieuwsbrief.