De tijd vliegt…

Als platform- en bagagemedewerker

Als platform- en bagagemedewerker vliegt de tijd op Rotterdam The Hague Airport, omdat je lekker buiten actief bezig bent. En dat op een bijzondere plek: onder de vleugels van de vliegtuigen. Het hele jaar door werk je samen met je team op en rond het platform, in een gezellige en vooral ontspannen sfeer. Samen zorgen jullie ervoor dat luchtvaartmaatschappijen op een fijne manier passagiers kunnen vervoeren van en naar Rotterdam The Hague Airport. Hierbij is één ding zeker: een baan zo dichtbij de vliegtuigen is elke dag anders en blijft boeiend.

Bekijk snel de vacature(s) voor platform- en bagagemedewerker.

Vacatures

Dispatcher op RTHA
Aviapartner
Platform & Bagage medewerker op RTHA
Aviapartner
Meer vacatures

Wat je kunt verwachten

Een goede baan met kansen, óók als je geen opleiding hebt afgerond
Een contract zoals jij het fijn vindt: oproepkracht, vaste uren en min/max uren
Volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien
Je wordt intern opgeleid (je krijgt in ieder geval de training Dangerous Goods en Safety)
Geen nachtdiensten: je werkt diensten tussen 04:30 en 00:00 uur
Natuurlijk een prima salaris en een goede reiskostenvergoeding
Bijverdienen met onze ViaVia Bonus als je nieuwe collega’s aanbrengt
Een onregelmatigheidstoeslag tussen 22% en 40% boven op je bruto uurloon

Wat je gaat doen

Passagiersvliegtuigen laden en lossen
Wielblokken en pionnen plaatsen
Assisteren bij het plaatsen van vliegtuigtrappen
Het schoonhouden van dokplaats vliegtuigen
Passagiers blij maken door hun koffers weer netjes op de bagageband krijgen
Meedenken over hoe we de passagiersbeleving elke dag verder kunnen verbeteren!

Jouw werkgever wordt

Aviapartner is op de luchthaven de partij die de ‘afhandeling’ verzorgt. Van het inchecken aan de balie tot alles wat er gebeurt tussen het landen en weer opstijgen van een vliegtuig, regelt Aviapartner. 365 dagen per jaar. Als één van de grootste afhandelaars (internationaal actief op 37 luchthavens) heeft Aviapartner volop mogelijkheden te bieden aan haar medewerkers. Zoek je een baan met flexibiliteit, collegialiteit en een stevige workout? Sluit je dan aan bij ons diverse team aan ‘airside’. Meld je snel bij Aviapartner of solliciteer op de vacature.

“De tijd vliegt voor mij op Rotterdam The Hague Airport, omdat het elke dag weer uitdagend is. Op het platform is er altijd wat te doen en als het even rustiger is gaat de tijd snel doordat je samen met je collega’s bent. Het werk is ook elke dag weer net even anders en daardoor nooit saai. Het is echt een baan voor mensen die het overzicht goed kunnen bewaren en graag hun handen ‘vies’ maken. Het mooie is ook dat er doorgroeimogelijkheden zijn. Van bagagemedewerker kun je bijvoorbeeld groeien naar een baan waarin je de vliegtuigen mag ‘opstarten’ of zelfs slepen.”

Solliciteren & contact

Lijk het je wel wat om als platform- en bagagemedewerker op de luchthaven te gaan werken? Dan kun je terecht bij Aviapartner! Op de website van Aviaparter vind je de vacature. Ook houden we regelmatig wervingsavonden.

Na je sollicitatie en een gesprek kan het best snel gaan. Je hebt wel een airportpas nodig om hier te mogen werken. Dat regelen wij voor je, maar lukt alleen als je geruime tijd in Nederland woonachtig bent en nooit een strafbaar feit hebt gepleegd. De veiligheidsscreening kan een paar weken duren. Is je luchthavenpas binnen, dan kun je meteen beginnen met onze praktijktraining.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met ons Recruitment team via vacature.nl@aviapartner.aero of bel via ons algemene HR nummer: 06 – 137 76 910. Solliciteren kan makkelijk en snel door een mail te sturen naar het Recruitment team via vacature.nl@aviapartner.aero. Vergeet je cv niet mee te sturen!