De tijd vliegt…

Als platform- en bagagemedewerker

Als platform- en bagagemedewerker vliegt de tijd op Rotterdam The Hague Airport, omdat je lekker buiten actief bezig bent. En dat op een bijzondere plek: onder de vleugels van de vliegtuigen. Het hele jaar door werk je samen met je team op en rond het platform, in een gezellige en vooral ontspannen sfeer. Samen zorgen jullie ervoor dat luchtvaartmaatschappijen op een fijne manier passagiers kunnen vervoeren van en naar Rotterdam The Hague Airport. Hierbij is één ding zeker: een baan zo dichtbij de vliegtuigen is elke dag anders en blijft boeiend.

Bekijk snel de vacature(s) voor platform- en bagagemedewerker.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Wat je kunt verwachten

  • Een goede baan met kansen, óók als je geen opleiding hebt afgerond
  • Een contract zoals jij het fijn vindt: oproepkracht, vaste uren en min/max uren
  • Volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien
  • Je wordt intern opgeleid (je krijgt in ieder geval de training Dangerous Goods en Safety)
  • Geen nachtdiensten: je werkt diensten tussen 04:30 en 00:00 uur
  • Natuurlijk een prima salaris en een goede reiskostenvergoeding
  • Bijverdienen met onze ViaVia Bonus als je nieuwe collega’s aanbrengt
  • Een onregelmatigheidstoeslag tussen 22% en 40% boven op je bruto uurloon

Wat je gaat doen

Jouw werkgever wordt

Aviapartner is op de luchthaven de partij die de ‘afhandeling’ verzorgt. Van het inchecken aan de balie tot alles wat er gebeurt tussen het landen en weer opstijgen van een vliegtuig, regelt Aviapartner. 365 dagen per jaar. Als één van de grootste afhandelaars (internationaal actief op 37 luchthavens) heeft Aviapartner volop mogelijkheden te bieden aan haar medewerkers. Zoek je een baan met flexibiliteit, collegialiteit en een stevige workout? Sluit je dan aan bij ons diverse team aan ‘airside’. Meld je snel bij Aviapartner of solliciteer op de vacature.

Wat je kunt verwachten

“De tijd vliegt voor mij op Rotterdam The Hague Airport, omdat het elke dag weer uitdagend is. Op het platform is er altijd wat te doen en als het even rustiger is gaat de tijd snel doordat je samen met je collega’s bent. Het werk is ook elke dag weer net even anders en daardoor nooit saai. Het is echt een baan voor mensen die het overzicht goed kunnen bewaren en graag hun handen ‘vies’ maken. Het mooie is ook dat er doorgroeimogelijkheden zijn. Van bagagemedewerker kun je bijvoorbeeld groeien naar een baan waarin je de vliegtuigen mag ‘opstarten’ of zelfs slepen.” – Mark, Platform en Bagagemedewerker bij Aviapartner op RTHA.

Solliciteren & contact

Lijk het je wel wat om als platform- en bagagemedewerker op de luchthaven te gaan werken? Dan kun je terecht bij Aviapartner! Op de website van Aviaparter vind je de vacature. Ook houden we regelmatig wervingsavonden.

Na je sollicitatie en een gesprek kan het best snel gaan. Je hebt wel een airportpas nodig om hier te mogen werken. Dat regelen wij voor je, maar lukt alleen als je geruime tijd in Nederland woonachtig bent en nooit een strafbaar feit hebt gepleegd. De veiligheidsscreening kan een paar weken duren. Is je luchthavenpas binnen, dan kun je meteen beginnen met onze praktijktraining.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met ons Recruitment team via vacature.nl@aviapartner.aero of bel via ons algemene HR nummer: 06 – 137 76 910. Solliciteren kan makkelijk en snel door een mail te sturen naar het Recruitment team via vacature.nl@aviapartner.aero. Vergeet je cv niet mee te sturen!