De tijd vliegt…

Op kantoor

Als je op kantoor werkt bij Rotterdam The Hague Airport vliegt de tijd, omdat je meedenkt over de ontwikkeling van de luchthaven én je ruimte krijgt voor jouw ideeën. Als generalist binnen je eigen vakgebied speel je een belangrijke rol. Bij ons kun je écht impact maken. Je werkt samen met collega’s die met veel passie en een gezonde dosis humor het verschil willen maken. Door de kleinschaligheid van de luchthaven zijn de lijnen kort en ken je iedereen. Wel zo gezellig!

Vacatures

Rotterdam The Hague Airport
Stagiair(e) Data
Lees meer
Rotterdam The Hague Airport
Controller Assets
Lees meer
Rotterdam The Hague Airport
Compliance Officer IT
Lees meer
Meer vacatures

Wat je kunt verwachten

  • Een goed salaris
  • Een werkweek van 36 uur
  • Een goede pensioenregeling waarbij wij 70% procent van het opgebouwde pensioen betalen
  • Een inzetbaarheidsbudget van €1.500 euro per jaar die je kan inzetten voor sport, welzijn en opleidingen
  • Je werkt 50% van de tijd thuis en 50% op de luchthaven met een mobiliteitsbeleid en thuiswerkvergoeding

Jouw werkgever wordt

Je komt in dienst bij Rotterdam Airport bv. Hier werken ongeveer 120 collega’s binnen verschillende afdelingen zoals IT, Finance, Duurzaamheid & Innovatie, HR, Commercie en Airport Operations (Airside Operations en Safety & Security). Samen met je collega’s zorg je voor een onderscheidende passagiersbeleving en draag je bij aan de transformatie en vernieuwing van de luchtvaartsector.

Wij zijn een bedrijf met een grote diversiteit aan talenten en persoonlijkheden: het ‘Trots op Talent-programma’ staat bij ons centraal. Dit houdt in dat we werken op basis van kwaliteiten van onze medewerkers. Je krijgt veel ruimte voor het inzetten en versterken van jouw talenten.

Kom je graag jouw kennis en enthousiasme inzetten bij onze unieke luchthaven? Kijk dan bij de vacatures of er een passende baan voor je tussen zit!

Wat je kunt verwachten

“De tijd vliegt voor mij op Rotterdam The Hague Airport, omdat de werkzaamheden binnen mijn functie heel divers zijn. Je bent vaak van het begin tot het eind betrokken bij verschillende projecten. Daarnaast is de luchthaven kleinschalig, waardoor je ook contact hebt met (keten)partners in de operatie en meekrijgt wat er speelt. Dat maakt dat mijn werk eigenlijk nooit saai is!” – Britt, Marketeer bij RTHA

Solliciteren & contact

Als je geïnteresseerd bent in een baan bij ons, dan wil je vast weten hoe het sollicitatieproces eruitziet. Hieronder hebben we de stappen van de sollicitatieprocedure voor je op een rijtje gezet.

  1. Solliciteren: Je kunt solliciteren op een vacature die past bij jouw ervaring en vaardigheden via onze website. Je kunt je cv en motivatiebrief uploaden en ons laten weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor de functie.
  2. Selectie: Onze collega’s van HR bekijken alle sollicitaties en selecteren de kandidaten die het beste aansluiten bij de functie-eisen. Als jij bij deze groep zit, dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.
  3. Gesprekken: Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw motivatie en ervaring. Als dit gesprek positief verloopt, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Hierin gaan we dieper in op de inhoud van de functie en jouw vaardigheden. Soms willen we nog meer van je weten en zetten we een assessment / capaciteitentest in.
  4. Arbeidsvoorwaarden: Als we na het tweede gesprek nog steeds enthousiast zijn, dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden met je. Hierbij kun je denken aan het salaris, vakantiedagen en pensioenregelingen.
  5. Indiensttreding: Als we er samen uit zijn gekomen, dan ontvang je een aanbod van ons. Als je dit aanbod accepteert, dan kun je bij ons aan de slag! We zullen je inwerken en zorgen dat je snel op de hoogte bent van alle ins en outs van je nieuwe baan.

We hopen je hiermee een goed beeld te hebben gegeven van het sollicitatieproces bij Rotterdam The Hague Airport. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met hr@rtha.com.