De tijd vliegt…

In de horeca

Als je werkt in de horeca op Rotterdam The Hague Airport, dan vliegt de tijd, omdat je mensen van over de hele wereld ontvangt, bedient en te woord staat. Tegelijkertijd voelt het samen met je collega’s juist meer als een dorp: de mensen zijn toegankelijk, betrokken, regelen dingen samen en staan voor elkaar klaar. Je voelt je thuis, zónder dat het saai of gewoontjes is. Want dat is een luchthaven als werkplek natuurlijk nooit.

Bekijk snel de vacature(s) voor horecamedewerker en leidinggevende.

Vacatures

Horecamedewerker bij HMSHost op RTHA
Lees meer
Meer vacatures

Wat je kunt verwachten

  • Werken wanneer en hoeveel jij wilt: passend bij jouw leven
  • Aantrekkelijk salaris (hoger dan standaardloon) en een hoge reiskostenvergoeding
  • 15% arbeidstoeslag tot 1 juli 2023
  • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden: wij brengen je verder
  • Leuke teams, met een mix van starters en ervaren collega’s

Wat je gaat doen

Jouw werkgever wordt

HMSHost verzorgt de horeca op onze luchthaven en dat biedt jou veel mogelijkheden. HMSHost is namelijk één van de grootste (internationale) horecabedrijven van Nederland en heeft enorm veel ervaring en kennis in huis. Op de luchthaven heeft HMSHost kansen achter de douane voor jou bij Starbucks, , De Heineken Bar en Restaurant The Kitchen en Grand Café Het Uitzicht voor de douane. Vind je het leuk om veel te leren, nieuwe contacten op te doen en flink meters te maken samen met collega’s? Meld je dan snel bij HMSHost of solliciteer op de vacature.

Wat je kunt verwachten

“De tijd vliegt voor mij op Rotterdam The Hague Airport, omdat je steeds met veel verschillende mensen in contact bent. Met collega’s natuurlijk, maar ook met alle verschillende passagiers. Je hebt veel leuke gesprekken, er is altijd wat te doen en te zien. Je kunt overal leuk in de horeca werken, maar deze plek maakt het gewoon net een beetje meer speciaal.” – Rachel, Horecamedewerker bij HMShost op RTHA.

Solliciteren & contact

Lijkt het je wel wat om op de luchthaven in de horeca te gaan werken? Dan kun je terecht bij HMSHost! Er zijn altijd toffe banen beschikbaar. Op de website van HMSHost vind je alle horecabanen op de luchthaven en kun je direct solliciteren. Of bekijk de vacature op deze pagina.

Na je online sollicitatie, een sollicitatiegesprek (online of op de luchthaven) kan het best snel gaan. Je hebt wel een airportpas nodig om hier (achter de douane) te mogen werken. Dat regelen wij voor je, maar lukt alleen als je de laatste acht jaar bij een Nederlandse gemeente ingeschreven staat. De screening die erbij hoort duurt zo’n vier weken (maar daar merk jij niet zoveel van). Is je pas binnen, dan kun je meteen beginnen.

Heb je vragen over het werken in de horeca op onze luchthaven, dan kun je contact opnemen met het recruitment team van HMSHost via sollicitatie@hmshost.net.