De tijd vliegt…

Als beveiliger

Als (aspirant) beveiliger vliegt de tijd op Rotterdam The Hague Airport, omdat je elke dag leuke gesprekken hebt met verschillende reizigers én de veiligheid van medewerkers en passagiers in jouw handen ligt. Achter de luchthaven gaat een hele wereld schuil; dagelijks passeren duizenden mensen en goederen. Zo zie, hoor en ervaar je als beveiliger elke keer weer iets nieuws. Kortom: een verantwoordelijke baan waar je plezier hebt in de samenwerking met collega’s, elke dag anders is en je steeds weer uitgedaagd wordt door onverwachte situaties.

Bekijk snel de vacature(s) voor beveiliger.

Vacatures

Beveiliger Luchthaven Rotterdam
Trigion
Meer vacatures

Wat je kunt verwachten

Opleidingstraject van 3 weken gericht op het werken op de luchthaven
Een goed salaris plus een luchthaventoeslag tijdens het hoogseizoen
Onregelmatigheidstoeslag die je salaris flink laat oplopen
Je rooster is 4 weken van te voren bekend
Mooie arbeidsvoorwaarden die het financiële plaatje extra interessant maken

Wat je gaat doen

Preventief handelen en onveilige en afwijkende situaties herkennen
Gastvrij omgaan met alle bezoekers van de luchthaven
De veiligheid van mensen, objecten en eigendommen bewaken
Het controleren van meegebrachte spullen
Het fouilleren van medewerkers en passagiers
Voertuigcontroles en mobiele surveillance op de randwegen
Zowel binnen in de terminal als buiten op de toegangsposten aan de slag
Meedenken over hoe we de passagiersbeleving elke dag verder kunnen verbeteren!

Jouw werkgever wordt

Trigion is op de luchthaven verantwoordelijk voor het uitvoeren van de security taken. Als organisatie staat Trigion voor ‘de veilige keuze’. En dat is niet voor niets: zowel voor haar opdrachtgevers als medewerkers is Trigion een partij waar je op kunt bouwen.
Op de luchthaven vind je natuurlijk beveiligers bij het centrale security filter waar vertrekkende passagiers worden gecontroleerd. Ook zijn er beveiligers bezig met surveillance, beveiliging van de luchthavenomgeving en de controle van crew, medewerkers en voertuigen. Binnen en buiten. Vind je afwisseling in je werk, een dynamische werkomgeving én veel contact met mensen leuk? Dan ben je zéker op je plek op Rotterdam The Hague Airport. Meld je snel bij Trigion of solliciteer op de vacature.

“De tijd vliegt voor mij op Rotterdam The Hague Airport, omdat ik iets toevoeg aan het geheel. Hoe? Mijn werk als beveiliger is divers. Of het nu een ambulance is die we op weg helpen, een passagier die belt met een vraag over bagage, gezinnen met kinderen die door de controle moeten of gasten die de parkeerplaats willen oprijden of verlaten… Er is altijd wel een uitdaging om iedereen – passagiers én collega’s – hulp te bieden. Je bent aan het werk met mensen en soms ook met dieren. Ik zou niet anders willen!”

Solliciteren & contact

Lijk het je wel wat om als beveiliger op de luchthaven te gaan werken? Dan kun je terecht bij Trigion! Op de website van Trigion vind je de vacature en kun je direct solliciteren. Of bekijk de vacature op deze pagina.

Na een online sollicitatie(game) en een sollicitatiegesprek kan het best snel gaan. Je hebt wel een airportpas nodig om hier te mogen werken. Dat regelen wij voor je, maar lukt alleen als je de laatste acht jaar woonachtig bent geweest in Nederland en nooit een strafbaar feit hebt gepleegd. Je wordt dus gescreend bij de AIVD en de politie. De screening kan een paar weken duren (maar daar merk jij niet zoveel van). Is je pas binnen, dan kun je meteen beginnen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met: elske.beukers@facilicom.nl

Blijf op de hoogte!