Over de luchthaven

Over Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport is een regionale luchthaven met ambitieuze doelstellingen. Elk jaar vliegen ruim 2 miljoen mensen vanaf onze luchthaven naar meer dan 50 Europese bestemmingen voor werk, familiebezoek of een relaxte vakantie. Wij maken onderdeel uit van de Royal Schiphol Group en zijn meer dan alleen maar een luchtvaartfaciliteit – we dragen ons steentje bij aan de groei van de regio. Samen met onze 2.000 medewerkers en partners nemen we het voortouw om de luchtvaartsector te transformeren en te verduurzamen. Daarnaast is RTHA ook de uitvalbasis voor de trauma- en politiehelikopter.

Rotterdam The Hague Airport als werkgever

Werken op kantoor bij Rotterdam The Hague Airport biedt veel voordelen en kansen om je carrière te ontwikkelen. Niet alleen werk je op een bijzondere locatie, je maakt deel uit de dynamische luchtvaartindustrie. Het team is divers en er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien zijn er veel mogelijkheden om verschillende afdelingen te verkennen en als je van uitdagingen houdt, zijn er altijd projecten om aan te werken. Ten slotte is het leuk om bij te dragen aan het dagelijks functioneren van de luchthaven en reizigers een soepele ervaring te bieden.

We zijn een organisatie met een grote diversiteit aan talenten en persoonlijkheden. Iedereen is uniek en heeft eigen kwaliteiten. Je krijgt bij ons de kans om die eigen talenten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Hiermee brengen we alle medewerkers echt verder, in hun vak én als persoonlijkheid. We houden de lijnen kort, vergroten samenwerking onderling en geven talenten de ruimte. Vanzelfsprekend tegen een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen, een extraatje voor de decembermaand en een naar eigen inzicht in te vullen inzetbaarheidsbudget voor bijvoorbeeld vitaliteit. 

Ontmoet onze collega’s

Benieuwd naar wie er werkt op kantoor en bij operations? Leer onze collega’s kennen en kom meer te weten over hun functies en het inzetten van talenten.

Volg ons op de socials

Wil je weten wat we verder allemaal doen? Volg ons dan op onze social kanalen!