Wat je kunt verwachten

Met jaarlijks ruim 2 miljoen passagiers is elke dag anders. De kleinschaligheid, dynamiek en de saamhorigheid zorgen voor plezier op je werk en dat je je geen moment hoeft te vervelen. Onze luchthaven is net een gezellig dorp, de mensen zijn toegankelijk, betrokken, regelen dingen samen en staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt als Grondsteward(ess) of platformmedewerker bij Aviapartner, Beveiliger bij CTSN, Barista bij HMSHost of op kantoor: de tijd vliegt als je werkt op Rotterdam The Hague Airport!

Samenwerking tussen partners
Een onderscheidende passagiersbeleving realiseren. Dat is waar Rotterdam The Hague Airport voor staat. Alleen samen krijgen we dat voor elkaar. En ook al werken we voor verschillende werkgevers op de luchthaven, we zijn toch echt collega’s. We hebben allemaal een eigen taak, maar onze kracht is juist het samenwerken. De korte lijntjes. Even langslopen, bellen of appen is vaak al genoeg om sámen problemen op te lossen of iets gaafs neer te zetten.

De luchthaven heeft verschillende werkzaamheden uitbesteed aan partners die daarin gespecialiseerd zijn. Je kunt dus bij Rotterdam The Hague Airport zelf werken, maar bijvoorbeeld ook voor Aviapartner, HMSHost of CTSN. Bij wie je in dienst komt, hangt af van de baan die bij je past:

De tijd vliegt als je werkt op Rotterdam The Hague Airport, omdat…

Het voelt als een warm welkom.”
Dit komt door de prettige werksfeer en het feit dat je op een locatie werkt waar mensen hun reis beginnen of eindigen. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze passagiersbeleving. Het geeft een goed gevoel om deze mensen te kunnen helpen en bij te dragen aan een positieve reiservaring.

“Alles hier dichtbij is.
Van de parkeerplaats tot aan de terminal, alles is op loopafstand en goed bereikbaar. Hierdoor zijn de lijnen kort wat zorgt voor een efficiënte werkomgeving waarbij je snel kunt schakelen en bijvoorbeeld gemakkelijk een collega kunt bereiken.

Er veel afwisseling in je werk is.”
Naast de standaard werkzaamheden krijg je regelmatig te maken met onverwachte gebeurtenissen, waardoor je je flexibiliteit en creativiteit kunt tonen. Het werk op de luchthaven biedt daardoor veel uitdaging en afwisseling, waardoor de tijd voorbij vliegt.