Stagiair Sharona

Hallo, ik ben Sharona!

Mijn grote droom? Werken op Rotterdam The Hague Airport!

Sinds vorig jaar volg ik de opleiding Facilitair leidinggevende luchthaven bij Albeda, op de mooiste plek van Rotterdam: de luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Ik doe ervaring op, op de plek waar het allemaal gebeurt. Hoe gaaf is dat! Het voelt alsof ik al echt aan de slag ben, zeker omdat de omgeving zo inspirerend is.

Het beroep van Facilitair leidinggevende past echt bij mij. Het is een veelzijdig vakgebied en de werkzaamheden zijn heel divers. Ik leer leiding te geven aan een team en verantwoordelijk te zijn voor werkzaamheden die worden verricht zoals; catering, veiligheid, hospitality, schoonmaak, evenementen, gebouwbeheer, financiële zaken en huisvesting.
Ik hou ervan om alles tot in de puntjes te regelen en facilitaire zaken in en rondom een gebouw op rolletjes te laten verlopen.

Als facilitair leidinggevende is het van groot belang dat je sociaal, klantvriendelijk en gastvrij bent. Deze vaardigheden leren wij in de lessen bij Albeda Facilitair & Veiligheidscollege, maar ook in de praktijk bij Rotterdam The Hague Airport, waar reizigers altijd centraal staan en persoonlijke aandacht het ultieme doel is. Het is heel waardevol dat Albeda en Rotterdam The Hague Airport wat hospitality betreft hetzelfde uitgangspunt hebben en zo met elkaar verbonden zijn.

Doordat we ‘real life’ les krijgen op Rotterdam The Hague Airport, werken we aan levensechte projecten, waarbij we samenwerken en het vak leren van mensen uit de praktijk. Er is goede begeleiding en praktijkonderwijs op hoog niveau. Het is geweldig dat we de lessen zo dicht mogelijk bij de omgeving van het beroep volgen op Rotterdam The Hague Airport. Ik vind het elke dag een feest om hier te zijn. Van de luchthaven krijg ik een vrij en gelukkig gevoel!