Floorwalker Naomi

Blog
3 september 2021

Superhoge verwachtingen

Ik had super hoge verwachtingen van de stage op RTHA. Die zijn ook echt uitgekomen. Ik heb veel geleerd over de luchthaven zelf, hoe het eraan toe gaat op de luchthaven en wat je allemaal kan verwachten op de luchthaven. Een superstage dus.

Alles wat met luchtvaart te maken heeft, komt samen op RTHA. Dat is de reden dat ik hier dolgraaf stage wil lopen. Elke dag zie je vliegtuigen stijgen en landen. Verder zag ik ook veel uitdagingen om als floorwalker op een luchthaven te werken. Vooral de verschillende soorten passagiers spreken mij erg aan en de wensen die hun hebben. Dat is een grote uitdaging om daar aan te voldoen.

Groot pluspunt
Wat een groot pluspunt is dat ik er heel erg veel leer. Ik heb mezelf in de afgelopen drie  maanden zo erg ontwikkelt en ik sta sterker in me schoenen dan ooit. Bij RTHA mag je fouten maken, als je ze maar wel weer oplost. Maar ook daar leer ik weer super veel van en geef me vooral een super veilig gevoel.

Wat ik ook erg leuk vind is dat het vliegveld zo kleinschalig is. Ik heb zoveel leuke collega’s leren kennen van verschillende bedrijven die op RTHA zijn gevestigd. Dat maakt RTHA voor mij ook zo uniek.

Als floorwalker loop ik de hele dag overal en nergens. Je staat niet op één plek. Ik help de passagiers de juiste weg op, maak leuke praatjes met de passagiers en ik zorg ervoor dat alles goed verloopt. Ik hoor van passagiers de hele dag leuke verhalen over hun vakantiebestemmingen. Ook werk ik samen met leuke collega’s in mijn floorwalker groep. Dat maakt de stage nog meer plezierig om er elke dag te staan. Ik kan me dus geen betere stageplek bedenken. De ervaring gaat me goed helpen in mijn toekomst.