Online kennismaking met RTMnet

Vanaf 1 maart aanstaande kun je genieten van het nieuwe RTHA-intranet voor alle collega’s, stagiaires en externe medewerk(st)ers van Rotterdam The Hague Airport. RTMnet wordt een social intranet (reageren op berichten en zelf informatie delen !!), krijgt een overzichtelijke navigatie en is informatief.

De voorbereiding is bijna achter de rug en we maken ons op voor de lancering van RTMnet.Je kunt straks alles overzichtelijk terugvinden op een plek. Niet alleen op je laptop of pc, maar ook als app op je mobiel. Alles wat je nu ook gebruikt in het oude intranet (uit 2013) zoals direct inloggen bij onze belangrijkste applicaties kun je straks ook gewoon doen. Het nieuws, HR updates, een RTHA community en alle andere informatie krijg je netjes en overzichtelijk in een dashboard aangeboden. Ook kun je zelf actief groepen opzetten en jouw informatie delen met de rest. Zoals je dat ook gewend bent in een omgeving als Facebook, LinkedIn of WhatsApp. We nemen afscheid van de meeste oude interne communicatietools (zoals de interne nieuwsbrief, Yammer en bijvoorbeeld huidige Whatsapp groepen).

Ons nieuwe social RTMnet is veilig en besloten voor iedereen met toestemming.

RTMnet: Alles op een plek
Met de komst van RTMnet verandert onze manier van samenwerken, kennis delen en het elkaar betrekken bij ons werk. RTMnet combineert de kracht van sociaal intranet, chat, top-down communicatie en toegang voor externen. Een gebruiksvriendelijk en veilig platform om te informeren en betrekken, vanzelfsprekend ook op mobiel en met een ‘smoelenboek’.

Meld je aan voor de online kennismakingssessies
Om je helemaal thuis te brengen in het gebruik van RTMnet kun je je aanmelden voor een van de online kennismakingssessies van RTMnet (in 60 minuten). Je krijgt dan tips & trucs te horen in een live demonstratie om het platform goed te gebruiken en in te richten. Ook krijg je genoeg informatie om het platform effectief in te zetten en groepen tot een succes te maken.

Meld je tijdig aan op 1 maart, 2 maart (overdag en avond) en 4 maart. Waar nodig plannen we meerdere mogelijkheden. Kun je op een van deze opties niet? En wil je wel een uitleg moment hebben. Meld dit even bij communicatie@rtha.com.

Deelname en je rooster
Helaas kun je het uur dat je de LIVE-demo volgt niet als overwerk indienen. We verzoeken je dan ook dit binnen je werkuren (als het werk dit toelaat) te volgen. Medewerkers die volgens het rooster vrij zijn, hebben de keuze om op eigen initiatief deel te nemen, echter wordt dit niet als overwerk gezien. Hiervoor kan dus achteraf geen declaratie worden ingediend, behalve als de afdelingsmanager hier vooraf goedkeuring voor heeft gegeven.

Je krijgt vooraf nog een bevestiging van je keuze met de inloggevens voor RTMnet. Ook krijg je in de bevestiging de link naar Zoom.

Geen velden gevonden.