Aan het woord: Shauna

Hoi, ik ben Shauna! Met veel plezier werk ik sinds juli 2019 op het Badge Center van @rotterdamthehagueairport Na het afronden van mijn stage van vijf maanden voor de opleiding Luchtvaartdienstverlener ben ik hier in dienst gekomen. Het team van het Badge Center bestaat uit drie mensen. Ik vind de verantwoordelijkheid die we krijgen en de contacten met de collega’s het leukste. Het bijzondere aan werken op het Badge Center is dat je iedereen kent. Vanwege het kleine karakter van de luchthaven hebben we daarnaast goed contact met alle medewerkers. De kleinschaligheid is uniek en er heerst een prettige en informele sfeer. Bij het Badge Center maken wij onder andere de luchthavenpassen aan voor medewerkers, we nemen (periodieke) toetsen af én we houden ons bezig met administratieve werkzaamheden!