Aan het woord: Sander

Hallo, ik ben Sander. Ik werk nu drie jaar op de luchthaven en ben als manager verantwoordelijk voor alle installaties van Rotterdam The Hague Airport. Met het team zorgen wij ervoor dat bijvoorbeeld het klimaat in onze gebouwen in orde is, maar ook dat de baanverlichtingsinstallatie goed werkt en de vliegtuigen veilig kunnen landen. De bijzondere omgeving waarin ik mag werken maakt mijn werk extra leuk, je komt met allerlei verschillende soorten installaties in aanraking. Daarnaast zijn de lijnen binnen ons team heel kort, ook met onze partners en serviceproviders. We werken nauw samen met een gezonde dosis humor. Ik hou daar erg van! We staan voor elkaar klaar en pakken problemen samen op. Daar krijg ik veel energie van. Daarnaast vind ik het leuk dat ik mag meedenken in de ontwikkeling van de luchthaven en dat ik veel ruimte krijg om samen met mijn team met ideeën te komen om verder te verduurzamen. Wat ik uniek vind aan Rotterdam The Hague Airport, is de inzet en betrokkenheid van mijn teamleden en collega’s, samen proberen we het verschil te maken en bij te dragen aan de ontwikkelingen en doelstellingen van onze prachtige luchthaven. Door de enorme afname van het vliegverkeer (vanwege de coronacrisis) hebben we projecten en werkzaamheden naar voren gehaald waardoor we het behoorlijk extra druk hebben. Daarnaast zijn we volop bezig met in gebruik nemen van de nieuwe terminal, ik ben ontzettend trots op het resultaat en kijk ernaar uit dat de eerste passagiers er gebruik van gaan maken!