Aan het woord: Ella

Hi, ik ben Ella! Vanaf 2008 werk ik als informatrice op Rotterdam The Hague Airport. Nu al twaalf jaar dus! Sinds kort werken we achter een hele nieuwe informatiebalie op de luchthaven. Wat mijn werk zo bijzonder maakt is het persoonlijke contact met passagiers, ophalers, passanten, collega’s en bezoek voor het kantoorpersoneel. Wij zijn het eerste aanspreekpunt als je het luchthavengebouw binnenkomt. Het leukste aan mijn werk vind ik het beantwoorden van de meest uiteenlopende vragen, zowel aan de informatiebalie als aan de telefoon. Zo kan ik mijn rol als gastvrouw van Rotterdam The Hague Airport helemaal uitvoeren. Gastvrijheid staat bij mij heel hoog in het vaandel! Het unieke aan de luchthaven is de saamhorigheid, kleinschaligheid en de geweldige samenwerking met alle ketenpartners op de luchthaven!