Aan het woord: Clark

Hoi, ik ben Clark. Ik werk sinds maart 2016 als Airport Operations Officer bij de havendienst op Rotterdam The Hague Airport. Leuk aan mijn werk op de luchthaven vind ik de diversiteit aan werkzaamheden en de aantrekkingskracht van de luchtvaart, waar je in je werk mee bezig bent. We draaien daarnaast onregelmatige diensten, waardoor je werk altijd anders is. Voor ons is het iedere dag een uitdaging om vluchten op tijd te laten vertrekken door samen efficiƫnt te werken. Vanwege het coronavirus zijn er op dit moment veel minder vliegbewegingen. Dit betekent ook een vermindering van operationele werkzaamheden, zoals marshallen en het maken van parkeerplanningen. Tegelijkertijd heeft ons dit wel de gelegenheid gegeven om extra neventaken uit te voeren! Denk bijvoorbeeld aan projecten die aansluiten op onze missie, visie en strategie. Wat ik uniek vind aan Rotterdam The Hague Airport is de kracht die de luchthaven heeft. We laten zien wie we zijn en stellen heldere doelen om de luchthaven te worden die we willen zijn!

Mijn top vijf strengths zijn leergierigheid, focus, prestatiegerichtheid, saamhorigheid en actiegerichtheid.