Aan het woord: Britt

Hi, mijn naam is Britt. Ik werk nu bijna twee jaar als medewerker Commercie & Marketing op de luchthaven. Dit betekent dat ik mij voornamelijk bezighoud met het creëren en plaatsen van content op onze social media kanalen, het schrijven van nieuwsbrieven en het optimaliseren van de website. Maar ook verschillende andere projecten en het creëren en optimaliseren van marketingcampagnes zijn onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Bijzonder aan mijn werk is het feit dat het een unieke werkplek is: ons kantoor bevindt zich in het luchthavengebouw, direct bij het product waar je het uiteindelijk voor doet! Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit van de functie. Daarbij komt dat we een vrij kleine organisatie zijn, waardoor je van begin tot het eind bij verschillende projecten betrokken bent. Uniek aan Rotterdam The Hague Airport is de kleinschaligheid: de luchthaven heeft een vrij grote naam, maar binnen de organisatie ken je bijna iedereen. Een kleine organisatie met een grote impact!