Aan het woord: Aad

Hallo, ik ben Aad van Tol! Ik werk al sinds 1997 als brandweerman op Rotterdam The Hague Airport. Het bijzondere aan mijn werk is dat ik bijna overal op en rond de luchthaven kom, mocht er iets gebeurd zijn. Elke dag is anders en je weet vooraf niet wat er tijdens een dienst gaat gebeuren, dat vind ik ontzettend leuk. Het unieke aan de luchthaven is dat er een soort familiegevoel heerst tussen de afdelingen. Iedereen kent elkaar en dat is prettig samenwerken. Als brandweer staan wij 24 uur per dag paraat, ook tijdens de coronacrisis. Het is nu wel stiller doordat er minder vliegbewegingen zijn, maar ons werk gaat altijd door!

Mijn top 5 strenghts zijn communicatie, saamhorigheid, positivisme, WOO (Winning Others Over) en aanmoediging. Deze talenten zet ik binnen mijn ploeg in om elkaar scherp en gemotiveerd te houden. Dit is goed voor de saamhorigheid, wat heel belangrijk is in ons vak. We zijn een hecht team als brandweer!