Security, Safety & Support

De afdeling
Security, Safety & Support is verantwoordelijk voor de beveiliging van de luchthaven, de bereikbaarheid en beschikbaarheid van de wegen op het luchthaventerrein en verantwoordelijk voor de processen in de terminal, zoals crowd management, de BHV-organisatie, het ontruimingsplan en de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Missie
“Door een goede samenwerking met onze collega’s, de overheid en onze ketenpartners dragen wij zorg voor een veilige luchthaven waarin passagiers een snelle, gemakkelijke en persoonlijke service ervaren.”

Visie
“Een proactieve afdeling die veiligheid en service voorop stelt en te allen tijde op veranderingen is voorbereid.” Aanvulling op visie: Wij ervaren dat de omgeving alsmede wet- en regelgeving continu verandert. Deze veranderingen hebben impact op de wijze waarop veiligheid wordt gewaarborgd en service wordt verleend.

Wist je dat?
De afdeling bestaat uit een hecht team van 20 medewerkers die, ieder op hun eigen manier, een bijdrage leveren aan een veilige luchthaven waarin de passagiers een snelle, gemakkelijke en persoonlijke service ervaren.