Installaties

De afdeling
Als afdeling installaties zijn wij verantwoordelijk voor het in optimale staat houden van alle installaties en de daarbij horende assets. We beheren alle installaties op de luchthaven en zijn 24 uur per dag bereikbaar om mogelijke storingen en incidenten te verhelpen. Daarnaast zijn we betrokken bij alle projecten binnen de luchthaven, zowel als projecteigenaar of als belangrijke stakeholder.

Missie van A&P
“Wij zijn een pragmatische asset management organisatie die middels regievoering grip en controle heeft op beheer, onderhoud, ontwikkelingen en innovaties, met als doel om continuïteit en compliance te waarborgen”

Visie van A&P
“Wij ondersteunen onze organisatie optimaal doordat onze dienstverlening is geoptimaliseerd en continu verbetering centraal staat. Hierbij worden innovatieve en pragmatische oplossingen toegepast, rekening houdend met de dynamische omgeving waarin wij actief zijn.”

Kernwaarden
Betrokken, betrouwbaar, servicegericht, Innovatief en oplossingsgericht. Met het team moeten we vaak snel handelen en ook snelle beslissingen nemen om ongewenste uitval van assets te voorkomen, of snel te verhelpen. Daarnaast hebben we allerlei duurzaamheidsdoelstellingen om bij te dragen aan de ambities van de gehele luchthaven. We denken mee, vooruit en in slimme, innovatieve en duurzame oplossingen.

Wist je dat?

  • We ruim 50.000 assets beheren? Dit doen we met een team van 7 personen
  • Jaarlijks voeren we ca. 20 projecten zelf uit en zijn we bij alle overige projecten als belangrijke stakeholder betrokken.