Gebouwen en Terreinen

De afdeling
De afdeling Gebouwen & Terreinen is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle gebouwen op ons terrein welke eigendom zijn van Rotterdam The Hague Airport. Denk hierbij aan de terminal, BHS, diverse hangars, loodsen en baanstations. Ook zijn we verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van zowel het landside- als airside terrein inclusief start- en landingsbaan. Naast het beheer en onderhoud van de diverse assets zijn we ook betrokken bij vele nieuwbouw- en verbouwplannen. De facilitaire dienstverlening en het afdeling overstijgende portfolio management behoort tot onze afdeling.

Missie
“Wij zijn een pragmatische asset management organisatie die middels regievoering grip en controle heeft op beheer, onderhoud, ontwikkelingen en innovaties, met als doel om continuïteit en compliance te waarborgen”

Visie
“Wij ondersteunen onze organisatie optimaal doordat onze dienstverlening is geoptimaliseerd en continu verbetering centraal staat. Hierbij worden innovatieve en pragmatische oplossingen toegepast, rekening houdend met de dynamische omgeving waarin wij actief zijn.”

Kernwaarden
Betrokken, betrouwbaar, servicegericht, innovatief en oplossingsgericht

Wist je dat?

  • We 466.000 m2 landzijdig terrein onderhouden?
  • We 1.600.000 m2 airside terrein onderhouden?
  • We verantwoordelijk zijn voor 19 gebouwen?
  • Ons team bestaat uit 10 personen?
  • We vele projecten hebben, met een budget van 20K tot wel 35 miljoen Euro?