Verloop luchthavenpas

Binnenkort verloopt jouw luchthavenpas. Het is belangrijk om deze op tijd te verlengen. Hier vind je de stappen die je moet volgen.

Vul het formulier ‘Opgave persoonlijke gegevens voor de burgerluchtvaart’ in
Ga naar het formulier via onderstaande link. Volg de instructies op de pagina om het formulier digitaal in te vullen. Zorg ervoor dat alle gevraagde gegevens correct en volledig zijn. Nadat je het formulier hebt ingevuld, dien je het in bij het Badge Center.

Maak een afspraak bij het Badge Center
Maak een afspraak voor het verlengen van jouw luchthavenpas via onderstaande link. Het verlengen van de pas duurt slechts 10 minuten, maar het is noodzakelijk om een afspraak te maken.

Voertuigpas verlengen?
Als jouw voertuigpas ook verlengd moet worden, vul dan het bijgevoegde formulier in. Dit formulier is te vinden op dezelfde pagina als het formulier voor persoonlijke gegevens. Zorg ervoor dat ook dit formulier correct is ingevuld en lever het in bij het Badge Center.

Zorg ervoor dat je deze stappen tijdig volgt om problemen met toegang tot de luchthaven te voorkomen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met het Badge Center.