Stagiair Denise

Blog
15 september 2021

Hallo, ik ben Denise!

Ik ben geboren in Rotterdam, ik zal je niet vervelen met mijn jeugd, welke sporten ik heb beoefend en welke kleur ik leuk vind, etc.. Wat ik je kan vertellen is dat ik erg trots ben op mijn familie. We zijn altijd bezig om elkaar sterker, beter, gezonder en positiever te maken. Ik ben trots op waar ik vandaan kom! En ik kan niet wachten om met jullie te delen wat ik vanaf nu ga meemaken. Ik zal iets noemen dat ik ontdekte dat een grote rol in mijn leven speelde en me hielp de wereld op een andere manier te zien. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Luchtvaartdienstverlener gevolgd bij Albeda. Voor deze opleiding hebben we ook verschillende stages gelopen.

Mijn eerste stage was bij Axxicom waar ik passagiers met beperkte mobiliteit naar het vliegtuig moest brengen. Zo mooi hoe elke passagier een ander verhaal brengt. Wat me is bijgebleven was het verhaal van een blinde passagier. Hij gaf persconferenties aan mensen over de hele wereld. Zijn doel was om mensen te motiveren om hun doel te blijven volgen, zelfs als ze blind zijn. Zijn handicap was geen probleem, maar zijn kracht! Dit was het begin van een andere mindset. Mijn stage in Spanje opende mijn ogen. Ik begon mijn hotelstage zonder de taal te kennen. Elke dag was een les, door veel fouten te maken verbeterde mijn Spaans. Dit bewijst maar weer eens als je dyslectisch bent en je echt iets wilt leren dat alles mogelijk is. Spanje heeft me veel meer gebracht dan alleen de taal leren. Ik heb geleerd om van de kleine dingen te genieten. Een zonsondergang, een glas wijn met mijn vrienden of gewoon een wandeling langs de zee. Het heeft me geleerd dat geluk geen status, geld of verwachting van jezelf is. Hier is mijn liefde voor Spanje begonnen. Eén ding wist ik zeker na mijn stage dat ik terug zal komen om in dit prachtige land te wonen. Zoals mijn Spaanse vrienden altijd zeiden, ben je er ooit geweest, ook al is het maar om op vakantie te gaan, je kunt het voelen. In Spanje kreeg ik het gevoel dat ik meer met mijn leven wilde doen, na het beluisteren van vele verhalen over dromen en passie ben ik een klein bedrijf begonnen. Ik ben begonnen bij LINQ MEDIA in Spijkenisse, waar ik het programma followyourdreams heb opgezet. Ik interviewde ondernemers over zijn of haar bedrijf.

De kracht die nodig was om het op te zetten en hoe ze hun doel bereikten. Ik wil mensen motiveren om hun dromen te volgen. Luchtvaart is passie, niet alleen een doel! Bij Albeda heb ik geleerd mezelf voor de volle 100% te geven.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn levensverhaal te lezen!