Aanvraag begeleiding bezoeker(s)

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

Dit aanvraagformulier dient volledig en correct door u ingevuld te worden en voorafgaand aan het moment van het bezoek in het bezit te zijn van de afdeling Security, Safety & Support.

Indien u beschikt over begeleidingsbevoegdheid dan kunt u bezoekers onder begeleiding nemen en bent u hiervoor persoonlijk verantwoordelijk. Bezoekers dienen bij ontvangst van de bezoekerspas altijd (fysiek) een geldig paspoort of ID-kaart te tonen.
Een rijbewijs wordt niet geaccepteerd als legitimatiebewijs.


Alleen werkgerelateerd bezoek is toegestaan voor personen  met een minimale leeftijd van 16 jaar.

Hieronder dient u de gegevens van uw bezoeker(s) in te vullen. Op uw RTHA-pas staat aangeven hoeveel bezoekers u maximaal mag begeleiden.


Bezoeker 1


Bezoeker 2


Bezoeker 3


Bezoeker 4


Bezoeker 5

Met mijn aanmelding geef ik toestemming aan Rotterdam Airport BV om deze gegevens te verwerken met als doel om bezoekers te kunnen begeleiden. De gegevens uit de verplichte velden zijn hierbij nodig om een verificatie uit te voeren op de identiteit van u en uw bezoeker. Deze gegevens zullen tot maximaal 72 uur na het bezoek worden bewaard en worden na deze genoemde termijn door Rotterdam Airport BV gewist. Tevens geef ik aan de te begeleiden bezoekers op de hoogte te hebben gesteld van de informatie die ik aan Rotterdam Airport BV heb verstrekt en de bewaartermijn daarvan.